Платформа за обявяване на товари за транспорт и свободни камиони

Приложението предоставя възможност на фирмите, които се занимават със спедиция, логистика, производство, внос, износ и  всякакъв друг вид търговия, да намерят свободен  и възможно най-подходящ камион за техния товар. Също така фирмите извършващи превози, да намалят до минимум празните курсове. Платформата е преведена на 5 езика, всички характеристики се избират с падащи (dropdown) бутони и чекбокс полета, което от своя страна води до унифициране на информацията. Извършена е и валидация на данните.

Идеята на приложението е ориентирана в това да предостави удобна и лесна за използване платформа. За да се спазят изискванията и да остане лесна за работа е изцяло концентрирана в двете основни функции:

  1. Публикуване и търсена на товар по различни критерии;
  2. Публикуване и търсене на свободни камиони;

Транспортната борса в момента е с безплатен абонамент, всяка фирма може напълно безплатно да публикува обява от типа свободен камион или товар търсещ превоз от-до дадени точки.

За бъдеще се обмислят няколко подобрения, които значително ще повишат функционалността и качеството на предлаганата услуга.

https://investlogistic.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *